Paarse vrijdag: ABBA in ’t Ukien!

Paarse vrijdag: ABBA in ’t Ukien!

Op vrijdag 8 december wordt er landelijk Paarse Vrijdag gevierd. Dit is een dag die in teken staat van het feit dat je mag zijn wie je bent! Wij van team ’t Ukien staan helemaal achter dit gedachtegoed, en daarom gaan we Paarse Vrijdag ook lekker samen vieren. En hoe kan je een dag als dit nou beter vieren dan met een ABBA tribute?

In samenwerking met de Rosé Wolk nodigen we The ABBA Experience uit om de sterren van de hemel te spelen. Ben je een echte Dancing Queen? Kom vooral langs en laat die pasjes maar eens zien.

Wees erbij! Tickets zijn verkrijgbaar op de website (hierzo) of bij Blue Music aan de Bovenhofstraat 4 in Kampen; open op vrijdag en zaterdag. Bij Blue Music zijn de tickets verkijgbaar zonder service fee van €1.- per kaartje.

Ben je tussen de 15 en 21 jaar en wil je graag ook komen dansen op ABBA, maar is een ticket je iets te duur? Stuur dan een mailtje naar info@ukien.nl met je naam en leeftijd, dan reserveren wij een ticket voor je. Die kan je dan op vertoon van je ID-kaart bij de deur afrekenen voor €7,50.

Tot dan! Oh, en vergeet niet wat paars aan te doen :)