Logo 't Ukien
za 23 maart 2024

Pestilence

Helden uit de Death Metal scene

€20,00 VVK / €25,00 DEUR
excl. servicekosten
Zaal open
20:00
Aanvang
20:45
Support Act

Black Rabbit

De metal-helden van Pestilence komen naar ’t Ukien! Het lijkt een twisted truth, maar het is echt waar. 23 maart, een week voor ze hun Europese tour aftrappen spelen ze zich alvast warm bij ons. Al sinds de jaren ’80 is Pestilence zowel grondleggend als grensverleggend bezig in de death metal scene. En niet onbelangrijk, ze staan garant voor vette shows.

Support act: Black Rabbit
De avond wordt afgetrapt door Black Rabbit uit Apeldoorn. De band lanceerde zichzelf afgelopen jaar met hun eerste album Hypnosomnia. De rabbits laveren tussen trash en death metal en dat werkt bijzonder goed. En live helemaal. Kom dus op tijd en mis niks.

Info
Toonaangevende metalformatie uit Enschede. In eerste instantie begonnen als thrashmetal-band groeit Pestilence aan het begin van de jaren negentig uit tot de belangrijkste vertegenwoordiger van de Nederlandse deathmetal-scene.

Ticketverkoop
Tickets voor deze show gaan op vrijdag 22 december om 10:00 in de verkoop!

Service fee
Voor online boekingen geldt een service fee van €1,- per kaartje. Wil je die skippen? Haal dan je tickets live bij Blue Music aan Bovenhofstraat 4 in Kampen; open op vrijdag en zaterdag!

Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden