Logo 't Ukien

Oefenruimtes

Oefenruimtes

’t Ukien beschikt over twee oefenruimtes die bedoeld zijn om de Kamper muziekscene te stimuleren. Kamper bands die (on)regelmatig willen repeteren kunnen een ruimte huren, eventueel met apparatuur. Bovendien beschikken beide ruimtes over opslagkasten waar de bands hun apparatuur kunnen opslaan. Voorwaarde is dan wel dat er frequent wordt gerepeteerd. D.w.z. minimaal 1x per maand. De bedoeling is om muzikanten uit de gemeente Kampen te faciliteren en ze de mogelijkheid te bieden zichzelf te ontwikkelen. 

Verhuur

De ruimtes kunnen 7 dagen per week gehuurd worden, eventueel met zanginstallatie. Verder is het ook mogelijk om de ruimtes te huren voor opnames. Reserveren kan per dagdeel.

Kosten

De oefenruimtes worden per dagdeel verhuurd. Het is mogelijk om een ruimte op onregelmatige basis te huren of voor een vast dagdeel per week/2 weken/maand. Bij de laatste optie wordt er een contract aangegaan voor een jaar. 

Bij onregelmatig gebruik bedragen de kosten 12 euro per dagdeel. Met een jaarcontract is dit 10 euro. Voor het gebruik van de zanginstallatie worden extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Reserveren

Om de oefenruimte te kunnen gebruiken, dient de ruimte telefonisch of per e-mail gereserveerd te worden. Bij het eerste gebruik vragen we je een overeenkomst te tekenen. Je ontvangt dan ook van ons alle informatie. 

Voor meer informatie of het maken van een reservering, kun je contact met ons opnemen, per e-mail via: beheerderpopbelang@gmail.com.

Dit e-mailadres is uitsluitend voor vragen betreffende de oefenruimtes. Contact met ’t Ukien? Kan via info@ukien.nl.

MEER INFORMATIE

Wil je een zaal huren, heb je vragen of wil je meer informatie? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden