Logo 't Ukien
za 09 november 2024

‘T UKIEN TRIBUTE: DAVID BOWIE

Met StationToStation

TBA
Zaal open
20:00
Aanvang
21:00

Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.

Het publiek wordt in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin Bowie de podia domineerde. STATIONTOSTATION weet deze tijdperken uitstekend te vertolken, waarbij samen met het publiek een bijzondere artiest en persoonlijkheid wordt herdacht.

De bijzondere frontman Chris weet hoe Bowie benaderd moet worden, met een zorgvuldige invulling van de zang. Achter de band worden prachtige visuals geprojecteerd, gemaakt en bestuurd door drumster Jennifer. De baslijnen zijn melodieus en muzikaal ingevuld, waar de band op kan bouwen. De sounds van de toetsenist zijn goed uitgedacht en liggen dicht bij de originele benaderingen van diverse album en live performances van David. Een energiek voorkomen van de jeugdige gitarist en twee fijne zangeressen maken de show tot een uniek geheel, waarbij Bowie en zijn werk centraal staan.
STATIONTOSTATION: Unieke Bowie beleving!

Service fee
Voor online boekingen geldt een service fee van €1,- per kaartje. Wil je die skippen? Haal dan je tickets live bij Blue Music aan Bovenhofstraat 4 in Kampen; open op vrijdag en zaterdag!

Foto: Nick van Dijk

Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden