Logo 't Ukien
za 18 mei 2024

VERSE JAM

Hiphop avond met nieuw talent

10,00 VVK / 12,50 DEUR
excl. servicekosten
Zaal open
20:00

HIPHOP AVOND MET NIEUW TALENT

Je leest het goed! Bij VERSE JAM (Jam op z’n Nederlands of Engels, mag je zelf weten) brengen we nieuw talent in de hiphop in het vizier.
Voor de jongere hiphopliefhebbers is er ook goed nieuws: ’t Ukien biedt speciale kortingen aan voor bezoekers onder de 18 jaar. Een DM of e-mail naar info@ukien.nl met je naam en leeftijd is genoeg om korting op tickets te krijgen.

BINI

Biniam, bijgenaamd Bini, geboren in 1999, is een veelzijdige artiest afkomstig uit Amersfoort. Zijn muzikale diversiteit maakt het onmogelijk hem in een specifiek genre te plaatsen. Bini streeft ernaar luisteraars te laten genieten met een glimlach, terwijl ze toch geconfronteerd worden met diepere reflecties.

OOST COAST

Oost Coast is een samenwerking tussen de Zwolse Stibba, producer van Stex en MC, Vetermeester. Oost Coast trekt inspiratie uit grimey New York jaren 90 Boom Bap als Mobb Deep en MF doom en voegt hun eigen saus toe aan de soep door de sound te updaten naar vandaag, geserveerd met Nederlandse teksten.

DUIMALOT

Rauw en eerlijk. Gary ‘Duimalot’ Gravenbeek geboren en getogen op Utrechtse grond, is een woordkunstenaar en zoon van de Hip-Hop cultuur. Als tiener bevond hij zich vaak in cyphers en battles en maakte indruk met freestyle rijms over actuele topics. Over de jaren heen ontwikkelde hij zich tot allround performing artist.

Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden