Logo 't Ukien
zo 03 maart 2024

Zondagsrust

Met de Riverside Men

gratis
Zaal open
13:00
Aanvang
14:00
Gratis toegang
Programma

Riverside Men

Genieten van sfeervolle livemuziek op zondagmiddagen met een borrelplankje en wat te drinken. Dát is wat Zondagsrust is. Er is van alles te doen voor kinderen, zoals knutselen en buiten spelen. Op sommige middagen worden er zelfs speciale kinderactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met mooi weer vindt Zondagsrust buiten plaats en in de winter wordt de zaal sfeervol ingericht. Toegang is gratis en een plaatsje reserveren is niet nodig.

Riverside Men

Fokke (toetsen) en Otto (Zang) spelen al een aantal jaren in de Quintus Band “stick together” en het leek ze leuk te onderzoeken wat ze samen zouden kunnen doen. De grote verzameling bladmuziek van Fokke vormde een prachtig startpunt. Zo’n twee jaar later is er nu een heel gevarieerd repertoire van Americana, Blues en een groeiend aantal eigen nummers waarvoor Otto de teksten maakt en Fokke ze op muziek tovert.

Een voor ons allebei prachtig proces van ‘knutselen met muziek’ en met elkaar leren wat werkt en wat niet. En nu zijn we klaar om naar buiten te treden. Hopelijk lukt het ons jullie te boeien!

Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden