Logo 't Ukien
za 13 april 2024

Black Bottle Riot

Bluesrock uit Nijmegen | Support act: Byrchwood

€15,00 VVK / €17,50 DEUR
Zaal open
20:00
Aanvang
20:30
Support Act

Byrchwood met Tim Birkenholz

Bluesrock uit Nijmegen all the way to Kampen. Mike Sedee, Jaap van de Berg, Simon Snel en Mark Weerts namen in 2023 hun vijfde album ‘That’s Amore’ op. De ruige sound van de band krijgt op deze plaat iets lichters over zich. Maar kenmerkend blijven de knoepertsharde gitaren en strakke drums die van deze band een stomende rockmachine maken. Een band die van het podium spat door de ervaring, het enthousiasme en de liefde voor hun muziek. Liefhebbers van Lynyrd Skynyrd en Tom Petty kunnen hun hart ophalen tijdens de denderende show van Black Bottle Riot.

“Het is toch verdomd goed dat er nog bands als Black Bottle Riot zijn. De songs zijn stuk voor stuk doortimmerd, vitaal, enthousiasmerend en besmettelijk…..wereldplaat uit Gelderland.”
5/5 sterren (Tip van de maand @ Lust For Life, mei 2023)

Byrchwood met Tim Birkenholz
Onder de nieuwe naam Byrchwood brengt Tim Birkenholz zijn eigen geschreven muziek de wereld in. Bestaande uit een trioformatie laat de band een rauwe uitvoering van blues en rock zien. Het is een belevenis waarin improvisatie en spelen in het moment centraal staan. Een energieke blues-rock band uit Friesland met experimentele uitstapjes. Verwacht een belevenis van expressief gitaar, bas en drumwerk!

Service fee
Voor online boekingen geldt een service fee van €1,- per kaartje. Wil je die skippen? Haal dan je tickets live bij Blue Music aan Bovenhofstraat 4 in Kampen; open op vrijdag en zaterdag!

Bezoekadres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
© 2024 't Ukien | Alle rechten voorbehouden